neděle 23. února 2014

Šest bodů

FBC ČELÁKOVICE – FBK OLYMP PRAHA 5:4 (2:2,1:1,2:1)

Branky: 2x Klíma, Sluka, Horák, Bartulík

Vyrovnané utkání. Probíhala první minuta utkání a do vedení nás dostává Klíma 1:0. Olymp však v páté minutě první třetiny dal dvě branky a otočil vývoj utkání 1:2 v náš neprospěch.D vě minuty před koncem třetiny ale našel Klíma Sluku a ten nádherně
vyrovnal na 2:2.

Druhá třetina nezačala dobře a soupeř vede 2:3. Minutu před koncem druhé třetiny z přesilové hry vyrovnáváme na 3:3, branku vsítil Horák. Pak brankář Vala chytil Olymp tutovku a druhá třetina skončila.

Ve třetí třetině se opět hrála vyrovnaná partie, čtyři minuty před koncem utkání jsme ale vstřelili dvě branky. Autorem byl Klíma a Bartulík 5:3. Soupeř ovšem utkání zdramatizoval a z trestného střílení snížil na 5:4, víc už však nestihl.

FBC ČELÁKOVICE – FBC HAMSTERS VYSOČANY 11:2 (1:0,7:0,3:2)

Branky: 6x Bartulík, 3x Horák, Klíma, Mostecký

Hráči Čelákovic vstoupili do utkání aktivně a již od začátku se jim dařilo mít míček více na svých čepelích. Soupeř se dostával ke střelám pouze sporadicky, odměnou nám pak byla přesvědčivá výhra a upevnění první příčky v tabulce. Bartulík v tomto utkání vstřelil šest branek! K postupu do vyšší soutěže z prvního místa nám tak chybí udělat již jen jeden bod!