neděle 2. února 2014

Zdařilá sobota a dalších šest bodů do sbírky!

Liga se již přehoupla do své druhé poloviny a na hráče Čelákovic čekal tým FKMP Praha. Druhé utkání jsme sehráli s aspirantem na postup, s druhým celkem tabulky a naším pronásledovatelem, mužstvem RFK Pohoda Praha.

FBC ČELÁKOVICE – FKMP PRAHA 7:6 (1:0,5:0,1:6)

Branky: 2x Mostecký, 2x Horák, 2x Bartulík, Krejza

Plán vlétnout do utkání a co nejdříve rozhodnout vycházel až do závěrečného hvizdu druhé třetiny. Ještě na začátku třetí třetiny jsme vedli 7:0. Poté tempo zápasu výrazně opadlo a hráli jsme v rychlosti, které by se stěží dalo nazvat tréninkovou. Mysleli jsme si že je rozhodnuto a trest na sebe nedal dlouho čekat. Ve třetí třetině jsme dostali šest branek, ovšem náskok z prvních dvou třetin jsme již neprohospodařili.

FBC ČELÁKOVICE – RFK POHODA PRAHA 11:5 (2:1,4:2,5:2)

Branky: 3x Horák, 2x Mostecký, 2x Sluka, 2x Klíma, Bartulík, Olmr

Do zápasu jsme vkročili lépe, udávali jsme tempo hry a již ve třetí minutě utkání jsme vedli 2:0. Soupeř bránil, ale hrozil z brejků a z jednoho také těsně před koncem první třetiny udeřilo: soupeř snížil na 2:1.

Do druhé třetiny jsme vstoupili stejně jako do první tlakem na soupeřovu branku a odměnou nám byly čtyři branky v síti našeho oponenta. Pohoda dala v této části branky dvě a tak po dvou třetinách svítilo na ukazateli 6:3 pro Čelákovice.

Poslední třetina byla opět naplněna divokou jízdou a skončila 5:2 v náš prospěch.

---

Přátelské utkání žáků: FBC Čelákovice – Sportovec Nymburk 4:2