neděle 16. března 2014

Cíl se podařil!

Jak už napovídá titulek, sezona 2013/2014 byla ukončena prvním místem, což znamená s předstihem postup do vyšší soutěže - do 1. Pražské a Středočeské ligy.

FBC ČELÁKOVICE – SK PETROVICE 7:3 (2:0,3:2,2:1)

Branky: 4x Mostecký, 2x Sluka, J. Krejza

V případě získání jednoho bodu jsme měli jistotu postupu. Kluci hned v úvodu nastříleli snaživému soupeři dvě branky, po půl minutě se trefil Sluka na 1:0 a pak také Krejza na 2:0.

Druhá třetina začala pro nás také dobře - po dvou minutách vedeme 4:0. Po patnácti vteřinách dal branku Mostecký o minutu později Sluka. V polovině utkání ještě naše vedení navýšil Mostecký na 5:0, pak se dvakrát trefil soupeř a po druhém třetině vedeme 5:2.

I ve třetím dějství jsme kontrolovali hru a přidali další branky - obě dvě dal Mostecký. Soupeř dal branku jen jednu na 7:3 a mohlo se začít slavit!

FBC ČELÁKOVICE – TJ JM CHODOV PRAHA 4:4 (0:0,2:2,2:2)

Branky: 2x Mostecký, Sluka, J. Krejza

Že utkání bude hlavně ze strany Čelákovic odlišné od předchozího, bylo vidět hned po úvodním hvizdu. Čelákovice už svůj cíl splnily, naopak Chodov hraje o druhé postupové místo, o které se pere s týmem Pohoda Praha.

Začátek zápasu byl hodně opatrný, šanci na skorování měly oba týmy, ale přesto branka v první třetině nepadla.

Ve druhé třetině se teprve zápas rozjel naplno. Nejprve Mostecký našel Sluku a vedeme 1:0, Chodov ale vyrovnal na 1:1. Vedení nám vrací Krejza, opět nahrával Mostecký - 2:1. Hosté ale znovu do přestávky vyrovnali na 2:2.

Ve třetí třetině každý z týmů také dal po dvou brankách a tak utkání dopadlo remízou. Naše dvě branky vstřelil Mostecký 4:4