sobota 11. října 2014

Zase jen jeden bod

FBC ČELÁKOVICE – KINGS PRAHA 5:8 (1:2,3:4,1:2)

Branky: 4x Horák,Sluka

Do prvního zápasu jsme vstoupili trochu laxně. Hráli jsme stylem, že ty branky přijdou samy, a zkušený soupeř nás za to trestal. V každé třetině jsme byli bohužel o branku horším týmem.

V utkání se opět prosadil Lukáš Horák který vstřelil čtyři branky.

FBC ČELÁKOVICE – FL NERATOVICE 5:5 (1:1,3:2,1:2)

Branky: 3x Sluka,2x Horák

Po prvním nepovedeném zápase jsme věděli, že tohle bude úplně jiný zápas. Tady už jsme byli favoriti, protože jsme s Neratovicemi sehráli několik přátelských utkání a vždy jsme dokázali vyhrát. Derby však skončilo remízou.

V první třetině padl gol na obou stranách a tak svítil stav na ukazateli 1:1.

Ve druhé třetině jsme šli do vedení 2:1, jenže Neratovice o chvilku později vyrovnaly na 2:2. Po této vyrovnávací brance jsme měli spoustu vyložených šancí, které jsme bohužel nevyužili. Naopak soupeř odskočil na rozdíl dvou branek na 2:4. Poté se nám však podařilo snížit na rozdíl jediné branky - 3:4.

Úvod třetí třetiny nám vyšel a již po čtrnácti sekundách srovnáváme na 4:4. Od této chvíle jsme byli lepším týmem, soupeř hrozil jen z brejků. Jenže trefit branku byl problém a i díky dobře chytajícímu brankáři Neratovic se nám to nepodařilo. Soupeř z ojedinělého útoku šel dokonce minutu před koncem do vedení 4:5. Vyrovnat se nám však podařilo, to když se trefil 45 sekund před koncem utkání Sluka na 5:5 a zaznamenal v utkání hatrick.

---

ŽÁCI:

Přátelské utkání:
FBC Čelákovice – FBK Kolín 0:2